Du som sysslar med fotboll vet att det är lätt att bli omotiverad under lågsäsongen när snön yr runt knutarna och promenaden till träningen är kall. Men det finns däremot en hel del andra sätt att hålla igång kroppen vid sidan av fotbollen. Se till att få omväxling i din träning och dina fritidsaktiviteter. Åk på en skidresa med dina vänner!

Roligt i snön

Även om många tränar fotboll inomhus under vinterhalvåret är det inte lika härligt som en äkta gräsplan. Därför kan det vara givande att motionera och aktivera din kropp på andra vis när fotbollen inte lockar lika mycket. En skidresa med dina vänner kan bjuda på både umgänge och fysiska aktiviteter. Packa bilen, samla gänget och kör upp till fjällen över en vecka.

Rota fram brädan

När det är dags att dra till fjällen är det många som måste ner i källarförrådet för att rota. Men med tiden kan saker försvinna i flyttar och utrustningen blir utdaterad. Unna dig en ny snowboard inför den kommande säsongen och ge dig själv goda förutsättningar för att utvecklas i ditt åkande. Inköpet behöver inte bli en dyr historia – shoppa på nätet för att hitta bra priser.