Nu är Friends Arena och de flesta andra fotbollsarenorna i Europa öppna. För de flesta har upplevelsen av att gå på fotbollsmatch, live, länge enbart varit en dröm. Däremot är det nu fullt möjligt att igen se sitt favoritlag på plats. Dessutom få njuta av supportrarnas rop, rim och ramsor. Läs mer online för att hitta ditt resmål.

Fotbollen förenar

Alltså, vi kan tycka olika om vilken liga eller vilket lag som är det bästa. Det är fortfarande en gemensamhet i kulturen runt fotboll. Givetvis är det atmosfären vi pratar om. Oavsett om det är AIK, ett spansk, engelsk, italiensk, eller lag från någon annan av Europas ligor, förenar fotbollen människor i glädje.

Planering och förberedelser

Inför att du nu börjar planera och förbereda dig för din kommande resa skall du ta hänsyn till rådande omständigheter. Över en längre tid har vi mötts av restriktioner och begränsningar i hur vi får resa. Oavsett vilket resmål du väljer är det viktigt att sätta sig in i vilka förutsättningar som finns.

Många är det som önskar passa på att se just sitt lag. Som ett resultat av pandemin är det bra att starta förberedelserna i god tid. Ha koll på vad som gäller för ditt resmål så du kan njuta av evenemanget och slippa oroa dig.