Svenskar älskar fotboll, vilket inte är så konstigt med tanke på vilken underbar sport det är. Svensk fotboll är populärt, men även utländska ligor följs regelbundet av svenskarna. En av de ligor som är mest omtyckt är engelska Premier League. Där kan du se lag som Manchester City, Liverpool och Chelsea spela mot varandra. Oftast nöjer vi oss med att se de på TV, men det finns andra alternativ.

Åk på fotbollsresa

Att uppleva fotboll live är något alldeles speciellt och du har även möjlighet att se Premier League live genom att åka på en fotbollsresa. Du hittar mer information på nätet om hur det går till, det enda du behöver tänka på är att ha passet redo. Världen börjar sakta öppna upp sig igenom och även om försiktighetsåtgärder gällande Covid-19 fortfarande är i stånd är fotbollsresor aktuella igen.

Tjusningen med fotboll

Fotboll är en fantastisk sport och även om AIK är laget som ligger oss varmast om hjärtat har vi också en stor kärlek till Premier League. Där finns många bra spelare och lag att hålla koll på, samtidigt som fotbollskulturen är så speciell i England. Under resan kan du passa på att besöka en mysig engelsk pub och känna på supporterkänslan inför en fotbollsmatch i landet.