Fotboll är en av världens mest populära sporter. Det finns fans över hela jordklotet som samlas för att stötta sina favoritlag. Även om du inte kan befinna dig på arenan och se ditt lag spela, kan du vara med och stötta hemifrån. Införskaffa dig en snygg Liverpool tröja, keps eller en mössa för att skapa en känsla från soffan.

Var med och stötta ditt lag

Supporterprylar betyder mer än du kanske tror. Ska du besöka Anfield för att stötta Liverpool på hemmaplan, vill du säkert bära en snygg matchtröja för att ta del av den riktiga känslan. Tittar du på matchen från tv soffan, kan du även då bära din tröja för att känna Premier League fotbolls atmosfären i ditt hem.

Det betyder mycket både för fans och spelare när du bär dina supporterprylar. Du visar uppskattning, du ger kraft och stöttning som får dem att kämpa vidare. Samlas med vänner och familj, i soffan, på arenan eller på restaurangen och se Salah, Mané och Van Dijk kämpa för att ta hem troféerna. Hos Sam dodds kan du hitta de snyggaste supporterprylarna så att du kan känna samhörighet med Liverpool och dess fans.