Våren breder ut sig i vårt avlånga land och sommarens träning är snart här. För att hålla formen så gäller det att hitta den träning som passar en bäst. Är fotboll ditt stora intresse så kanske just fotbollsträning är något som passar.

Bra konditionsträning med fotboll

Om du håller det på en hobbynivå med ditt fotbollsspelande så kan det vara en bra konditionsträning med fotboll. Ta dig en titt hos Sportamore för rätt utrustning för ditt intresse. Det är viktigt att ha bra grejer även om det inte spelas fotboll på så stort allvar. Ett par riktigt bra fotbollsskor och lite skydd så kan du spela med dina polare. Köp också egen fotboll så kan ni hemma på gården trixa lite för skojs skull. Som glada amatörer så kan det finns någon korpfotboll där ni bor, kolla upp och ställ upp i sommarens omgångar inom Korpen.

Löpning ger bra med kondition

Om du bara är ute efter att förbättra din kondition så kan löpning vara träningen för dig. Har du inte sprungit så mycket tidigare så kan det vara bra att börja någonstans. I tidningen Runners World får du bra tips på vad du bör tänka på som nybörjare. Alla börjar vi någonstans och genom att få en bra start på din löpning så kan det bli en träningsform som håller i sig. Som med all träning så gäller det att värma upp ordentligt och stretcha efter man tränat. Även här så är det viktigt med bra löpskor så kolla in skor hos Sportamore innan du sätter igång med din löpning.